Czym zatwierdzić kod w tym radiu?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • talerz
    Drive
    • 2010
    • 50

Zamieszczone przez shado
    Zamieszczone przez leszekmw
    ja bym domawiał przede wszystkim dupogrzanie na waszym miejscu .
    Mam w Fabii i przez 10lat to nie wiem czy 10x użyłem. Szkoda kasy.
    Po za tym nie wpływa pozytywnie na plemniki :roll:
  • satoot
    Rider
    • 2008
    • 525

Mam prośbę:
    Którym klawiszem zatwierdzić kod po wpisaniu go w tym radioobiornku? (MS201 - zdjęcie)
    I czy kod to tylko kolejność cyferek (1,2,3,4) czy też może tak długo i tyle razy naciskać jedynkę, aż uzyskam np. cyfrę 7 na pierwszym miejscu kodu?
    Jak to jest?
    Bardzo dziękuję za pomoc.
    Załączone pliki

Komentarz

• lukasz3112
      RS
      • 2008
      • 3607

Wciskasz 1 kilka razy i masz konkretną literkę. (np wciskacz pięć razy literę 1 i masz 5) potem 2 , 3 i 4. ja w swoim radyjku zatwierdziłem tym od znajdowania stacji. Czyli w Twoim przypadku to by było Tuning Trace.

jeśli pomogłem to wiesz co kliknąć
      Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• satoot
        Rider
        • 2008
        • 525

Zamieszczone przez lukasz3112
        jeśli pomogłem to wiesz co kliknąć
        Za moment, za chwilkę... JEST!

Wiesz może, czy w radiach ©koda/Grundig można te kody zmieniać? Jest tylko jeden przypisany na stałe do radia, czy można go modyfikować?

Komentarz

• lukasz3112
          RS
          • 2008
          • 3607

z tego co mi wiadomo to jest konkretny do radia przypisany od nowości. Ale słyszałem że w ASO chyba mogą Ci pomóc jeśli nie masz kody bądź jakieś spece od radyjek. ALe głowy sobie za te info uciąć nie dam musi ktoś to potwierdzić.
          Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

• Romekm76
            Rider
            • 2008
            • 392
            • Opel

Rozkodować można teoretycznie wszystkie radia u speców, a w praktyce ok. 90%. Ale kod jest tylko jeden i bez możliwości modyfikacji. Na punkcik się spóżniłem , ale od tego jest forum aby i bez tego pomagać. :wink:
            Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
            Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
            A mówiła mama -
            "Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
            http://campaign.scania.com/v8/

Komentarz

• framir
              Drive
              • 2008
              • 77

gdzieś miałem programik grundig series code kalkulator czy coś podobnego wpisywało się numer produktu radia i programik wyliczał na jego podstawie kod prześle ci i może się uda :wink:

Komentarz

Pracuję...